Nederlandstalig optreden
FRIMOUT
Zaterdag
Van 18.30 tot 19.30
 • FRIMOUT

  FRIMOUT

  In 2012 begint de Nederlandstalige band Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren.

  Hun swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door Radio 2 .Tijdens de energieke optredens van de 6-koppige band wordt eigen werk afgewisseld met een fijne selectie van superbekende Nederlandstalige covers. Frontzanger Stef Willems en zangeres Elien vormen een uitstekend duo die weten hoe ze een publiek moeten entertainen!

  16 zelfgeschreven songs van Frimout schoppen het al tot in de playlist van Radio2, de grootste radiozender van Vlaanderen. De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is inmiddels uitgegroeid tot een instant klassieker. Maar ook de singles ‘Sterren Zien’  en ‘Toffer dan tof ‘ worden grijsgedraaid. In de zomer van 2019 kampeert zomersingle ‘Copacabana’ wekenlang in de hoogste regionen van de Vlaamse Top 50. Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.

  Frimout is daarnaast vooral een uitstekende 6-koppige liveband die het publiek keer op keer op sleeptouw neemt. Meer dan 150 stomende optredens in de voorbije 8 jaar in alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland bezorgen de band een live-reputatie om ‘u’ tegen te zeggen.

  Zo staan ze onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, twee keer op de Gentse Feesten en spelen ze 15 concerten voor de Engie Parkies.

  In het najaar van 2018 trekken ze voor het eerst uitverkochte culturele centra met hun voorstelling ‘Flits me terug naar de jaren ‘80’.

  Elk optreden wordt vol overgave aangepakt en Frimout weet met zijn unieke mix van herkenbare eigen popnummers en perfect uitgekiende covers hun publiek een geweldige avond te bezorgen.

  Dansen en meezingen is verplicht tijdens een Frimoutoptreden. Zanger Stef Willems draaft energiek over het podium en vindt pas rust als de ambiance op én voor het podium zijn kookpunt bereikt.

   


  Festival in Hulsen

 • BACK TO BLONDIE
  Festival voor jong en oud
 • THEM LEWIS BOYS
  Festival Balen
 • Hello Again - Tribute to Neil Diamond
  Tribute to Neil Diamond
 • SIXGUN ROMEO
  rockabilly
 • FRIMOUT
  Nederlandstalig optreden
 • NAVARONE
  stevige rock in Balen
 • LEE MEMPHIS KING
  Elvis the king in hulsen
 • JEAN ET LES FLAMANDS
  nederlandstalige rock in hulsen